Voor mensen van het B-tarief welke de Massage Community bezoeken, hebben we tijdelijk onze tarieven voor de massage van 1 uur verlaagt van € 20,- voor € 18,-.

Onder het B-tarief vallen cliënten waarbij de inkomsten tussen de € 1.000,- en € 1.300,- netto per maand is. Daarnaast vallen ook studenten onder het B-tarief. Deze korting is geldig tot en met 2 juli 2019 en is niet te combineren met andere acties en/of aanbiedingen.

Groningen, 7 januari 2019 - Stichting Massage Community heeft de website vernieuwd. Dit was noodzakelijk om in een hele korte periode voor elkaar te krijgen, doordat er iets mis was gegaan in de vorige website waardoor we nergens meer in konden komen. Daarmee is de scheiden tussen massagepraktijk Romano Sandee en Stichting Massage Community een feit geworden, wat één van de doelen is in 2019.

banner statiegeld

Groningen, 1 januari 2019 - De statiegeld actie bij COOP is vandaag van start gegaan. In samenwerking met COOP worden momenteel de statiegeld ingezameld via het filiaal aan de kerklaan te Groningen. Gedurende de actieperiode, welke tot en met 31 maart 2019 loopt, kan ieder zijn statiegeld doneren aan Stichting Massage Community. COOP verdubbelt na afloop van de periode de donaties zodat we een massagetafel kunnen kopen voor de stichting.