Cuppingtherapie is een therapeutische massage die van oorsprong komt uit China. Door middel van kunststof cups, die op de huid worden geplaatst, wordt de huid vacu├╝m getrokken. De therapievorm is zowel te benutten om de huid soepeler te maken alsmede spierklachten te behandelen. Echter is de therapie niet voor iedereen geschikt gezien de hoeveelheid contra-indicaties. Cuppingtherapie is een aanvullende module voor onze masseurs: daarom is niet iedere masseur bevoegd om de massage te geven.

De massage is te boeken in de volgende tijdseenheden: 30, 45 en 60 minuten.

Je gebruikt ze veel op een dag, maar heb je wel eens aandacht voor je handen? Tijdens de handmassage ontvang je een ontspannende massage op de handen waarbij door middel van drukpunten en passieve bewegingen van de middenhandsbeentjes het soepeler kan worden gemaakt en een heerlijke ontspanning geeft. De handmassage is zowel te boeken als aanvulling op een massage alsmede opzichzelfstaande massage in het online reserveersysteem.

De massage is te boeken per kwartier met een maximum van 30 minuten per massageafspraak.

Tijdens de klachtgerichte massage worden de spierklachten door de masseur behandeld. De massage kenmerkt zich door een doorgaans stevige massagevorm waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd naar de plaatsen waar te veel melkzuren zich ophopen. Door zuurstofrijk bloed te stimuleren naar deze plaatsen, wordt het afgevoerd met zuurstofarm bloed. Hierdoor worden de melkzuren (beter bekend als afvalstoffen) afgevoerd naar de nieren die dit via de urine uitscheiden. Het is daarom van belang om na de klachtgerichte massage voldoende vocht te drinken om de nieren de mogelijkheid te bieden om daadwerkelijk urine te kunnen produceren.

De klachtgerichte massage is te boeken voor 45 en 60 minuten.

Even komen ontspannen? Met een ontspannende gezichtsmassage kun je op een laagdrempelige wijze een stukje ontspanning ontvangen. De masseur zal het gehele gezicht meenemen in de massage op een ontspannende wijze. De massage is zowel als op zichzelf staande massage te boeken als een aanvulling op een reeds bestaande massage.

De gezichtsmassage is te boeken per kwartier, met een maximum van 30 minuten.

Heb je last van stress of slapeloosheid? Dan is de ontspannende massage de uitkomst. Tijdens de ontspannende massage wordt er met relatief lage druk gemasseerd en heeft onze masseur de volledige aandacht voor jou. De massage richt zich verder niet op spierspanningen. Onze masseurs kunnen massagetechnieken toepassen vanuit zowel de klassieke massage als de Hawaiiaanse Lomi Lomi-massage waarbij slechts 1 doel voorop staat: jou een heerlijk ontspannen moment geven.

De ontspannende massage is te boeken in de tijdseenheden 30, 45 en 60 minuten.